RISOTTO DE CEPS AMB TÒFONA D'ESTIU

Pes: 500 g

Ingredients: Arròs (categoria extra), Boletus edulis silvestre* (2.4%), Tuber aestivum* (0.35%), all*, julivert*.  * Ingredients deshidratats.

Conservar: Conserveu-ho en lloc fresc i sec, protegit de la llum.

Preparació: Poseu un recipient a bullir amb aigua i/o brou a parts proporcionals. En una paella, daureu una ceba en oli. Aboqueu el contingut del pot i rossegeu. Afegiu-hi una mica de vi blanc sec (opcional) i deixeu-ho reduir. A continuació, hi posem l’aigua/brou bullint i ho remenem de tant en tant (com més el remenem, més cremós quedarà). Poseu sal al gust, manteniu-ho en ebullició (18-20 min.), afegiu-hi, si cal, aigua/brou i rectifiqueu de sal. Cap al final de la cocció, poseu-hi una mica de mantega i/o parmesà ratllat (opcional) i remeneu bé.
Serviu-ho calent. Bon profit!

Característiques: Sense colorants ni conservants.